Obertes les inscripcions del Campionat de Catalunya Universitari de Tennis Taula 2024!

Obertes les inscripcions del Campionat de Catalunya Universitari de Tennis Taula 2024!

El 28 de gener, Les Borges Blanques acollirà el CCU de Tennis Taula.

Es posa en marxa la convocatòria per al Campionat de Catalunya Universitari de Tennis Taula, que tindrà lloc el pròxim 28 de gener al Centre de Tecnificació de Tennis Taula Borges a Les Borges Blanques.

La competició està especialment destinada als membres de les comunitats universitàries catalanes i centres adscrits, incloent-hi estudiants matriculats en el curs acadèmic 2023/24, professors (PDI), i personal d'administració i serveis (PAS). No és necessari estar federat a la Federació Catalana de Tennis Taula (FCTT) per participar.

L'arbitratge serà responsabilitat dels mateixos participants, sota la supervisió del director tècnic del Campionat. El quadre de participants es completarà mitjançant un sorteig que tindrà lloc el dia 27 de gener a la tarda.

Les acreditacions es podran recollir el mateix dia de la competició a partir de les 8.00 hores fins 30 minuts abans de cada prova.

Inscripcions

El termini d'inscripció romandrà obert fins al 19 de gener de 2024, amb hora límit a les 14 hores. Serà necessària que comuniqueu el vostre desig d’inscriure-us al Servei d’Esports de la vostra universitat. Les quatre categories disponibles són individuals masculí, individual femení, dobles masculí i dobles femení. 

Per a més informació i per formalitzar la inscripció, us convidem a visitar el reglament

Us esperem per viure una jornada plena d'emocions i esportivitat en el cor del tennis taula català!