S’obren les inscripcions per la UNIRUN 2024!

S’obren les inscripcions per la UNIRUN 2024!

El diumenge 3 de març prepara’t per la cursa de les universitats!

La ja consolidada Unirun torna als carrers per celebrar la seva desena edició el 2024, impulsant nous reptes en l'àmbit atlètic universitari. Organitzada per Gaudium Sports conjuntament amb les 12 universitats catalanes a través de l'Esport Català Universitari (ECU), amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, l'Ajuntament de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, la cursa promet un dia ple d'energia i esperit competitiu.


La cursa compta amb un recorregut de 5.000 metres, un desafiament emocionant que posarà a prova la resistència i la velocitat dels participants. 


El pròxim 3 de març, el recorregut de la UNIRUN passarà per les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs, sent la zona de sortida i arribada el Parc del Fòrum. La sortida està programada per a les 9.30 hores, amb un temps límit d'1 hora per completar la prova.


Convidem doncs a participar tant a estudiants universitaris, com exalumnes, futurs estudiants, professors, personal administratiu, proveïdors, familiars i simpatitzants de les universitats catalanes. L'edat mínima d'inscripció és per aquells nascuts a partir de l'any 2008.


Inscripcions


Us podreu inscriure des de l'11 de desembre de 2023 a les 8 h, fins al tancament d’inscripcions, que serà el 26 de febrer de 2024 a les 23:59 h, o quan s'arribi a les 5.000 inscripcions, completant aquest formulari. Si no has rebut el comprovant d'inscripció, descarrega'l aquí introduint el teu DNI.


Preus


9 € IVA inclòs (amb xip groc).

11 € IVA inclòs (amb xip al dorsal).

L'ús del xip és obligatori.


Per a més informació visiteu https://unirun.cat/.  


La Unirun 2024, com cada any, promet ser una experiència inoblidable, unint a la comunitat universitària en una celebració de l'esport, l'esforç i l'esperit competitiu. Prepara't per córrer i formar part de l'emoció!