Obertes les inscripcions pel Campionat de Catalunya Universitari de Tennis 2024

Obertes les inscripcions pel Campionat de Catalunya Universitari de Tennis 2024

Del 26 de febrer a l'1 de març, participa en el CCU24 de Tennis individual i dobles!

La Federació Catalana de Tennis (FCT) i el Servei d'Esports de UIC Barcelona s'uneixen per presentar el Campionat Universitari de Tennis 2024. Aquest esdeveniment es durà a terme del 26 de febrer a l'1 de març de 2024, a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis Vall d'Hebron, ubicat al Passeig de la Vall d'Hebron 178, Barcelona.


Amb la col·laboració de les 12 principals universitats catalanes, aquesta competició reunirà estudiants, professors i personal administratiu (PAS) de les institucions.

Amb un cost de participació de 23 € per persona en la modalitat individual i 13 € per parella per als dobles, aquest esdeveniment proporcionarà una oportunitat única per als estudiants de demostrar les seves habilitats tennístiques en un ambient competit amb categories femenina, masculina i mixta. Cada jugador podrà participar fins a dues modalitats.


Inscripcions 


Els participants hauran d’inscriure’s per al torneig a través del portal de competició de la FCT i al Servei d'Esports de la seva universitat respectiva. Les inscripcions es tancaran el dilluns 19 de febrer a les 23:59 h, i el sorteig per a les posicions del torneig es realitzarà el dimecres 21 de febrer a les 12 h.


Les acreditacions per als participants estaran disponibles a partir de les 9:00 h i fins 30 minuts abans del primer partit. 


Per a més informació consulteu el reglament de la prova. 


Us hi esperem!