Queden obertes les inscripcions per al CCU24 de Bàdminton!

Queden obertes les inscripcions per al CCU24 de Bàdminton!

El 8 de febrer tens una cita al SAF de la UAB!

El Club Bàdminton Bellaterra, amb la coordinació de la Universitat Autònoma de Barcelona, organitzen el Campionat de Catalunya Universitari de Bàdminton 2024, que se celebrarà al Poliesportiu del Servei d'activitat física de la UAB, ubicat a l'Av/ Eix Central s/n, 08193, Cerdanyola del Vallès, Barcelona. L'esdeveniment es desenvoluparà des de les 9:00 h fins a les 14:00 h.


Les modalitats inclouran individual masculí, individual femení, dobles masculí, dobles femení i dobles mixt. 

El campionat està obert als membres de les comunitats universitàries catalanes i centres adscrits, incloent-hi estudiants matriculats al curs 2023/24, Personal Docent i Investigador (PDI), i Personal d'Administració i Serveis (PAS). 


Inscripcions


Cada competidor ha de realitzar la inscripció als respectius serveis d'Esports de la seva universitat. No és necessari estar federat, i les inscripcions són gratuïtes. El termini per inscriure's finalitzarà el 5 de febrer de 2024, a les 14 hores.


Les acreditacions es duran a terme a partir de les 9:00 h al mateix pavelló, amb accés directe pel poliesportiu del SAF. 


Aquest torneig representa una oportunitat emocionant per als amants del bàdminton de les universitats catalanes per demostrar el seu talent i gaudir d'una jornada plena d'esport.


Per a més informació sobre les normes i regulacions, es pot consultar la web de la FESBA: http://www.badminton.es