Inscriviu-vos al Campionat de Catalunya Universitari d'Orientació 2024!

Inscriviu-vos al Campionat de Catalunya Universitari d'Orientació 2024!

El 24 de març prepara’t per la cursa d’orientació urbana i la cursa d’orientació de bosc!

El Club Orientació Catalunya (COC), juntament amb la Federació de curses d'orientació de Catalunya (FCOC) i el Servei d'Esports de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, organitzen el CCU d'Orientació 2024.


El campionat, que tindrà lloc el pròxim diumenge 24 de març de 2024, oferirà dues proves: una competició de Bosc (Mitja) a la urbanització El Bruc Residencial del Bruc (BCN), amb sortides esglaonades a les 10 h, i una Competició Urbana (Sprint) al Passeig Mansuet de Collbató (BCN) amb sortides esglaonades a les 15 h.

Obert als membres de la comunitat universitària de les universitats catalanes i centres adscrits, inclosos alumnes matriculats al curs 2023/24, personal docent (PDI) i personal d'administració i serveis (PAS).

Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran en dues fases: primerament, cada competidor/a ha de registrar-se al www.orientacio.cat, amb data límit fins al divendres 15 de març de 2024, a les 23:59 h. A continuació, cal completar una segona inscripció al Servei d'Esports de la universitat corresponent, amb data límit fins al dijous 21 de març a les 23:59 h. Només els participants amb les dues inscripcions confirmades podran prendre part en aquesta competició.

Per a més informació consulteu el reglament de la prova. 

Amb el CCU 2024 a l'horitzó, es convida la comunitat universitària a unir-se a aquest emocionant esdeveniment i demostrar les seves habilitats d'orientació. No deixis passar aquesta oportunitat, us esperem a tots i a totes el pròxim 24 de març!