Obertes les inscripcions pel CCU24 de Taekwondo!

Obertes les inscripcions pel CCU24 de Taekwondo!

No et perdis el campionat el pròxim 24 de febrer.

El Campionat de Catalunya Universitari de Taekwondo, se celebrarà el dissabte 24 de febrer al Pavelló Municipal de Premià de Mar, situat al Camí del Mig, 62, Premià de Mar. Amb l'organització del campionat a càrrec de la Uniersitat Pompeu Fabra, els entusiastes de les arts marcials tenen una oportunitat excepcional per demostrar la seva destresa i compromís amb aquest esport mil·lenari.


L’horari de la jornada serà el següent:

08:00 h: Obertura de portes

08:00 h - 8:30 h: Control de pes

08:30 h: Inici Competició Poomsaes

09:30 h - 10:00 h: Control de pes

10:00 h: Inici Competició Combat


L'esdeveniment està obert a tots els alumnes de 1r, 2n i 3r cicle de qualsevol universitat catalana o centre adscrit, sense límit de participants en cap categoria ni de pes en combat ni de poomsae, sempre que compleixin els requisits mínims de participació, com ara nivell tècnic mínim i presentació de la documentació necessària. Només podran participar-hi els estudiants inscrits pel Servei d'Esports de les seves universitats, i tots els competidors i competidores han de tenir vigent la llicència de la Federació Catalana de Taekwondo.


Inscripcions 


Cada esportista ha de dur a terme la seva inscripció i la del seu entrenador abans de les 14:00 h del divendres 16 de febrer, al Servei d'Esports de la seva universitat. 


Per a més informació consulteu el reglament


Estem emocionats d'acollir a tots els participants i esperem una jornada plena d'emocions i esportivitat. Us hi esperem!