Inscriu-te i participa en el Campionat de Catalunya Universitari de Vòlei Platja!

Inscriu-te i participa en el Campionat de Catalunya Universitari de Vòlei Platja!

El CCU 2024 se celebrarà a Premià de Dalt el 21 i 22 de març.

La Universitat Politècnica de Catalunya i el CV Premià de Dalt s'uneixen per organitzar el Campionat de Vòlei Platja, una competició que se celebrarà al BSC Premià de Dalt.


La competició en categoria femenina se celebrarà el dijous, 21 de març. La competició en categoria masculina se celebrarà l’endemà, el divendres 22.


A partir de les 9 del matí, començarà l’acreditació dels participants. Quinze minuts després, a les 9:15 h, s'iniciarà la competició. El lliurament de premis està programat per a les 15 h, tot i que l'horari concret depèn de l'avançament de la participació final, amb l'objectiu de mantenir la flexibilitat i adaptar-se al desenvolupament del torneig.


Hi podran participar els estudiants matriculats durant el curs 2023-2024 i membres de PAS i PDI de qualsevol universitat catalana o centre adscrit poden formar part d'aquest esdeveniment apassionant. 


Inscripcions


Els interessats formalitzaran la seva inscripció al Servei d’Esports de la seva universitat abans del dimarts 19 de març a les 14 h. 


Per a més informació consulteu el reglament de la prova.