Ja pots inscriure't al Campionat de Catalunya Universitari de Gimnàstica!

Ja pots inscriure't al Campionat de Catalunya Universitari de Gimnàstica!

Mataró acollirà del primer CCU de Gimnàstica 2024.

El divendres, 3 de maig de 2024, el Pavelló Municipal del Carrer Euskadi, situat a la Plaça Flandes, a Mataró, serà l'escenari d'una jornada esportiva sense precedents: el primer Campionat de Catalunya Universitari de Gimnàstica. Aquest esdeveniment està organitzat conjuntament per la Universitat Pompeu Fabra, TecnoCampus i la Federació Catalana de Gimnàstica, amb la delegació de l’ECU.


El campionat està obert a tots els alumnes matriculats durant el curs 2023-2024 en qualsevol universitat catalana o centre adscrit. 


La competició es desenvoluparà en una sessió única sobre un tapís de 13x13 metres dedicat a la gimnàstica artística, i comptarà amb la participació d'un mínim de tres jutges/es experts/es. Els participants hauran de demostrar les seves habilitats en una coreografia individual que inclogui elements com equilibris, girs, salts, elements de flexibilitat, onades corporals i acrobàcies, adaptant-se als codis de puntuació internacionals de la gimnàstica.


Inscripcions


Els interessats tenen temps fins al 19 d’abril per inscriure's mitjançant el servei d'esports de la seva pròpia universitat i a través d'un formulari en línia facilitat per la Federació Catalana de Gimnàstica.


Per a més informació consulteu el reglament de la prova.


Amb l'esperança de fomentar un ambient de competició positiu i de promoure la pràctica de la gimnàstica entre els estudiants universitaris, aquest primer Campionat de Catalunya Universitari de Gimnàstica es presenta com una oportunitat per mostrar el talent i la dedicació dels gimnastes universitaris de tota Catalunya.