Ja pots inscriure’t a la Travessa de Muntanya Interuniversitària “Kamins Del Nord”!

Ja pots inscriure’t a la Travessa de Muntanya Interuniversitària “Kamins Del Nord”!

Tres dies d'aventura, del 23/7/2024 al 25/7/2024 a Tavascan, Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Del 23 al 25 de juliol de 2024, el Parc Natural de l'Alt Pirineu serà l'escenari d'una emocionant travessa organitzada pel Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona (UB) en col·laboració amb Kamins Esports, Companyia de Guies Kamins. Amb un total de 30 places disponibles, aquesta activitat està reservada per a estudiants de qualsevol universitat catalana.

Amb un cost de 190 €, els participants tindran l'oportunitat de gaudir d'una experiència única, incloent-hi el transport en autobús des de Barcelona fins a Tavascan i viceversa, a més de diversos serveis inclosos com ara l'assegurança d'accident, guiatge amb guies oficials titulats i el dinar de cloenda al Refugi Pleta del Prat.

La travessa, que requereix un cert nivell de forma física, durarà tres dies i inclourà activitats com trekking, tallers i dinàmiques en un entorn natural incomparable. Amb l'objectiu de fomentar la interrelació entre els participants, la sortida també ofereix formació en temes com geologia, flora i fauna, orientació, cultura i història.

L'itinerari detallat començarà a les 6:00 del matí del 23 de juliol al Palau Reial de Barcelona, amb parades a Graus i altres punts estratègics abans d'iniciar la travessa a través dels espectaculars paisatges del Pallars Sobirà. El recorregut inclourà estades en acampaments a diferents alçades, permetent als participants connectar amb la natura i superar reptes personals.

Inscripcions 

Les inscripcions estan obertes fins al 4 de juliol a les 15 hores i es poden realitzar a través de l'enllaç proporcionat. A més, algunes universitats podrien reconèixer aquesta activitat com a crèdits ECTS opcionals, fomentant així la participació estudiantil en aquesta emocionant experiència a les muntanyes catalanes. Per a més informació, es poden consultar els detalls al reglament o a esports@ub.edu.