Comença la segona jornada  dels esports d'equip dels CCU 2022

Comença la segona jornada dels esports d'equip dels CCU 2022

Avui, 15 de febrer, donem el tret de sortida a la segona jornada d'esports d'equip dels Campionats de Catalunya Universitaris 2021 -2022.

El 15 de febrer comença la segona jornada dels esports d’equip dels Campionats de Catalunya Universitaris 2021 - 2022, on competiran les dotze universitats catalanes que conformen l'Esport Català Universitari per aconseguir el podi. Enguany, la Universitat Ramon Llull (URL) és l'encarregada de coordinar aquesta nova edició amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puigcerdà i l’Ajuntament de Llívia. 

Aquesta segona jornada tindrà una durada de tres dies (15, 16 i 17 de febrer) on competiran les universitats en sis disciplines esportives (futbol sala, rugbi, handbol, bàsquet, futbol i voleibol). Els partits es disputaran en dues instal·lacions depenent de la disciplina esportiva que es jugui, al poliesportiu de Puigcerdà i a Llívia.

El tret de sortida d'aquesta segona jornada és el 15 de febrer, amb els partits de futbol sala y rugbi. El Camp Municipal de Llívia acollirà els partits de rugbi de les modalitats femenina i masculina. Per una altra banda, el Club Poliesportiu Puigcerdà serà l'escenari de les competicions de futbol sala masculí i femení. 

El 16 de febrer es jugaran els partits d'handbol femení, bàsquet (masculí i femení) i futbol femení. Al Camp Municipal de Llívia es jugaran els partits d'handbol femení, mentre que al Club Poliesportiu Puigcerdà es jugaran els partits de bàsquet i futbol. 

La segona jornada es tancarà amb les competicions d'hanbol masculí, futbol masculí i voleibol. Els partits d'aquest últim esport es jugaran al Club Poliesportiu Puigcerdà.
Aquí podeu consultar els horaris de cada prova.