Presentació de la Mitja Marató de Vilafranca I CCU23

Presentació de la Mitja Marató de Vilafranca I CCU23

L’Espai Jove la Nau va acollir el passat 19 de setembre la presentació de la 43a edició de la Mitja Marató de l'Espirall que es correrà el dia 20 de novembre a Vilafranca del Penedès.

La presentació va anar a càrrec de la regidora d’Esports, Sra. Anna Doblas, del representant de l’Esport Català Universitari, Ulpi Roman, del president de l’AV Espirall, Antonio Díaz, i del cap tècnic d’Esports de l’Ajuntament, Jordi Gallego. Un any més, aquesta prova forma part dels Campionats de Catalunya Universitaris d’Esports Individuals de la temporada 2022-2023. 


La Mitja Marató començarà a les 10:30 h. La sortida i l’arribada estarà ubicada al carrer de Baltà de Cela, davant de l’Espai Jove la Nau. –Barri L’Espirall–. La distància de la cursa està fixada en 21 km i el temps màxim per a la realització de la prova serà de 2 h i 30 minuts.   


Els participants que vulguin optar a la classificació universitària han de formalitzar la inscripció a la Mitja Marató Espirall abans del 31 d'octubre. Cal que es posin en contacte amb el seu respectiu servei d'esports que els proporcionarà un codi de descompte perquè puguin fer la inscripció gratuïta al web de la cursa.


Per a més informació, consulta la web de la Mitja Marató. 


Us animem a participar-hi!