Inscripcions obertes per al CCU d’Escalada en Bloc I CCU23

Inscripcions obertes per al CCU d’Escalada en Bloc I CCU23

El pròxim 5 de novembre tindrà lloc el Campionat de Catalunya Universitari d’Escalada, l’Open Bloc, a la Fira de la Muntanya de Vic.

Enguany se celebra el 1r Festival d'Escalada a la Fira de la Muntanya Vic 2022, un esdeveniment que engloba diverses activitats, de les quals en destaca el Campionat d’Open Bloc, que any rere any compta amb una gran participació. El Festival d’Escalada serà una de les activitats que realitzarà l’Open Bloc de la Fira.


La competició universitària es disputarà el dissabte 5 de novembre de 10 a 17 h al recinte Firal el Sucre de Vic (Fira de la Muntanya de Vic). L’organització de l'esdeveniment va a càrrec de la Unió Excursionista de Vic i del Servei d’Esports UVic-UCC. 


A la competició universitària no hi haurà finals, el podi femení i masculí sortirà de la fase regular i els participants universitaris també prendran part de la competició general.


Cada inscrit haurà de pagar una assegurança, a excepció dels que ja estiguin federats.


Inscripcions


Caldrà realitzar una doble inscripció:

  1. Inscripció a la pàgina indicada per la Fira de la Muntanya: per participar en el campionat universitari és imprescindible apuntar-se a l'Open Bloc en categoria absoluta per a només el dissabte dia 5 de novembre en aquesta pàgina web i efectuar el pagament en cas de no estar federat. 
  2. Inscripció al Servei d’Esports de la corresponent universitat: cada participant haurà de notificar al Servei d’Esports de la seva universitat la seva inscripció en el CCU d’escalada en bloc perquè el Servei d’Esports pugui inscriure a les seves competidores i competidors a través de la web de l’Esport Català Universitari. 

Per a més informació, consulteu el reglament de la competició.