Ja arriba l’UNIPADEL I CCU23

Ja arriba l’UNIPADEL I CCU23

Padeler@s Universitaris, prepareu-vos perquè ja tenim aquí el Circuit Català Universitari UNIPADEL 2022.

La Federació Catalana de Pàdel organitza el Circuit UNIPADEL amb l’objectiu de promocionar i difondre la pràctica del pàdel entre el col·lectiu universitari català.


En les proves del circuit UNIPADEL, a diferència dels CCU on només poden participar aquells estudiants matriculats en Graus, Màsters o Doctorats, hi pot participar també el personal PAS i PDI sempre que estiguin afiliats a la FCP i estiguin en possessió de la llicència en vigor expedida per la FCP.


El Circuit UNIPADEL es compon de les 4 proves següents:

  • 3 proves anomenades Prova 1, Prova 2 i Prova 3 del Circuit UNIPADEL.

Si us agrada jugar a pàdel amb els vostres amics, aquest és el vostre circuit. Totes les proves es convocaran en modalitat femenina, masculina i mixt. Tot jugador/a pot disputar dues categories, i a més, al circuit UNIPADEL, les parelles de joc podran ser de diferents universitats.

  • 1 Campionat de Catalunya Universitari.

Cal tenir en compte que als CCU les parelles hauran de ser de la mateixa universitat. 


Inscripcions


La inscripció per aquesta primera prova, es fa a través de la pàgina web de la FCP. Cal recordar que passat el termini d’inscripció, no s’acceptarà cap nova incorporació.

 

D’altra banda, el sorteig dels quadres de joc, que és públic, es realitzarà un cop tancada la inscripció i a les oficines de la FCP.


Us animem a participar-hi!


Per a més informació consulteu el reglament