Inscripcions obertes pel CCU23 de Judo!

Inscripcions obertes pel CCU23 de Judo!

El dissabte 18 de febrer, el pavelló del Servei d’Esports de la Universitat de Barcelona acollirà el CCU de Judo d’enguany.

Escalfeu motors perquè el pròxim 18 de febrer es disputarà el Campionat de Catalunya Universitari de Judo. La Universitat de Barcelona (UB) serà l’encarregada de dur a terme l’organització de la competició. Aquesta està dirigida a alumnes de qualsevol universitat catalana o centre adscrit matriculats en el curs 22-23. 

El CCU se celebrarà, en les instal·lacions del Servei d’Esports de la UB, amb un horari establert a les 15 hores per tal de començar el control de pesos -60 / -66 / -73 / -81 masculins corresponent. Un cop el control s’hagi dut a terme, iniciarà la competició d’aquests pesos. A les 17 h es duran a terme el control de la resta de pesos masculins i tots els femenins. Un cop el control s’hagi dut a terme, s’iniciarà la competició d’aquests pesos.

Els participants de les diferents universitats catalanes hauran de tenir llicència federativa vigent i el corresponent carnet de graus.

El sistema de competició serà en funció del nombre de participants. Els combats seran de 4 minuts cada un i els competidors hauran de portar judogui blanc i judogui blau.

Els tres primers classificats, tant en categoria femenina com en categoria masculina, rebran una medalla!

Inscripcions 

Es faran a través dels Serveis d'Esports de cada universitat fins a les 14 hores del dilluns 13 de febrer. 

Per a més informació consulteu el reglament de la prova.

Animeu-vos a participar!