Obertes les inscripcions al CCU23 d’Escacs que es disputarà el 25 de febrer a Barcelona!

Obertes les inscripcions al CCU23 d’Escacs que es disputarà el 25 de febrer a Barcelona!

Representa a la teva universitat en el pròxim campionat universitari d’escacs!

El 25 de febrer de 2023 se celebrarà a Barcelona el CCU d’Escacs d’aquesta temporada, un torneig d'escacs per a membres de les comunitats universitàries catalanes i centres adscrits (estudiants matriculats al curs 2022-23, PAS i PDI). La competició tindrà lloc al Campus de la Ciutadella, situat en el Carrer Ramon Trias Fargas 25-27.


El torneig començarà a les 9:30 hores amb l'acreditació dels participants, i a les 10:00 hores tindrà lloc la primera ronda. La competició s'estendrà fins a les 14:00 hores, moment en què es lliuraran els premis.


El CCU estarà dividit en dos grups, amb rànquing inicial basat en l'Elo FIDE i Elo català. La competició per equips consistirà en la suma de les posicions dels tres millors classificats de cada universitat. L'equip amb la suma mínima de punts esdevindrà el campió.


En cas de desempats, es faran servir diferents criteris, com Buchholz amb ajustament d'oponent virtual, puntuació progressiva amb ajustament FIDE, major nombre de victòries o Sonnenborn-Berger.


Inscripcions 


Si us voleu inscriure al CCU, ho haureu de comunicar al Servei d'Esports de la vostra universitat. 


Per a més informació, consulteu el reglament de la prova. 


Us animem a participar-hi!