No us perdeu el CCU23 de Taekwondo el dissabte 25 de febrer!

No us perdeu el CCU23 de Taekwondo el dissabte 25 de febrer!

Ja us podeu inscriure al Campionat de Catalunya Universitari de Taekwondo d’enguany.

El pròxim 25 de febrer, el poliesportiu de la Universitat Politècnica de Catalunya serà l'escenari del CCU de Taekwondo que reunirà alumnes de totes les dotze universitats catalanes o centres adscrits. 


Les portes de les instal·lacions s'obriran a les 8.00 h i el pesatge serà obligatori per a tots els i les participants. Tingueu en compte que serà necessari presentar la següent documentació:


  • Original del Carnet de Graus (mínim cinturó VERMELL per a masculí i BLAU per a femení).

  • Original de la Llicència actual (si està caducada cal renovar-la fins una setmana abans del Campionat de Catalunya Universitari - divendres 17/02/2023).

  • Original del D.N.I., Passaport o Permís de Conduir.


La competició inclourà les modalitats de Poomsaes i Combat i comptarà amb la direcció tècnica del Sr. Javier Argudo, assessor tècnic del Comitè espanyol d'esport universitari-CEDU.


La competició serà en format d'eliminació directa amb caps de sèrie i la durada dels combats està prevista en 3 assalts d'1′ 30″ cadascun amb 30" de descans. L'arbitratge es realitzarà segons les normes de la W.T.F. i les proteccions seran obligatòries, incloent-hi petos electrònics DAEDO (G-2).


Inscripcions


Les inscripcions es poden tramitar fins al divendres 17 de febrer al Servei d’Esports de la universitat.


Per a més informació consulteu el reglament de la prova. 


Aquesta serà una oportunitat única per a tots els alumnes universitaris per demostrar les seves habilitats i formar part d'un esdeveniment emocionant!