Finalitza la segona fase dels CCU23 d'esports d'equip!

Finalitza la segona fase dels CCU23 d'esports d'equip!

El passat 14, 15 i 16 de febrer es va disputar a Balaguer i a Vallfogona de Balaguer la segona fase dels Campionats Universitaris de Catalunya 2023.

La primera setmana de la segona fase dels Campionats de Catalunya Universitaris 2023 s’ha celebrat amb un gran èxit de participació per part de l’Esport Català Universitari. Durant la competició, vam poder gaudir, tant en categoria femenina com masculina, del bàsquet, el futbol 11, el futbol sala, l'handbol i el voleibol. El pròxim 23 de febrer es disputarà el CCU de Rugby, l’últim esport d’equip de la segona jornada.


Els i les esportistes van demostrar una gran determinació a l’hora de defensar els colors de les seves universitats, tot i així, no totes van poder classificar-se per la fase final del mes de març. Les universitats que es van classificar per les semifinals i finals dels CCU van ser:

  • Bàsquet: UB, UPC, UdG i URV en categoria masculina i UAB, UB, UdG i URL en categoria femenina. 
  • Futbol: UdG, UdL, UVic i UPC en categoria masculina i UB, UdL, UAB i URV en categoria femenina.
  • Futbol sala: UB, UVic, UAB i UPF en categoria masculina i UB, UPC, URL i UPF en categoria femenina.
  • Handbol: UAB, UPC, UB i UdG en categoria masculina i UB, URV, UdL i UAB en categoria femenina. 
  • Vòlei: UPC, UAB, URV i UB en categoria masculina i UPC, UdL, UAB i UB en categoria femenina.

La universitat que ha tingut més èxit en aquesta fase, ha estat la Universitat de Barcelona, que s’ha arribat a classificar per les semifinals de fins a nou modalitats esportives diferents, quedant com a primera de grup en set d’elles. La segueix la Universitat Autònoma de Barcelona, classificada per les semifinals de set modalitats diferents, havent quedat primera de grup fins a quatre cops. La Universitat Politècnica de Catalunya ocupa el tercer lloc, havent-se classificat de fins a 6 modalitats, quedant en primera posició de grup quatre vegades. 


Durant aquesta segona fase dels Campionats de Catalunya Universitaris els entrenadors, les universitats, els jugadors, els organitzadors i els col·laboradors ho han donat tot, i per això us ho volem agrair, heu demostrat un gran talent, esforç i el més important, un gran companyerisme! Volem agrair també a la Universitat de Lleida i a la ciutat de Balaguer i Vallfogona de Balaguer per acollir els campionats i obrir-nos les portes de la seva ciutat. 

Des de l'ECU, volem animar a tots els estudiants a formar part de l'esport universitari, ja que és una gran experiència. L'esport universitari és una part fonamental de la vida estudiantil, que ajuda als estudiants a créixer en tots els aspectes de la vida. Seguirem fent esport, seguirem fent universitat!