Una setentena de judoques van competir en el CCU23 de Judo

Una setentena de judoques van competir en el CCU23 de Judo

El Campionat de Catalunya Universitari de Judo es va disputar el passat 18 de febrer al pavelló del Servei d’Esports de la Universitat de Barcelona.

El CCU23 de Judo va reunir al pavelló del Servei d’Esports de la Universitat de Barcelona en un agradable ambient a seixanta-vuit universitaris i universitàries d’arreu de Catalunya. Al campionat hi van participar fins a divuit dones i cinquanta homes. 


La Universitat Pompeu Fabra va liderar els podis en ambdues categories, femenina i masculina. Hi va pujar fins a dotze vegades, cinc d’elles com a primer medallista, tres en categoria femenina i dues en categoria masculina. De lluny la va seguir la Universitat Politècnica de Catalunya, que va enfilar-se al pòdium sis vegades, una com a primera classificada en categoria masculina. Tant la Universitat de Barcelona, organitzadora del CCU, com la Universitat Autònoma de Barcelona, van aconseguir pujar al podi cinc vegades, aconseguint les dues universitats una medalla com a primeres classificades en categoria femenina. 


Volem felicitar a tots els esportistes per la seva excel·lent participació, destacada pel seu gran esforç i dedicació. Agraïm als participants i organitzadors per fer possible aquesta magnífica jornada esportiva. Que continuï viu l'esperit de l'esport universitari!


Us recordem que l'àlbum de fotografies de l'esdeveniment es troba a la vostra disposició.