La UNIRUN 2023 es va presentar a la Fàbrica Moritz Barcelona amb les inscripcions exhaurides!

La UNIRUN 2023 es va presentar a la Fàbrica Moritz Barcelona amb les inscripcions exhaurides!

Els representants de les 12 Universitats catalanes han presentat la seva samarreta #adidas amb els colors escollits per aquesta edició i el respectiu logotip al dors.

La UNIRUN és una cursa atlètica de 5000 metres que es disputarà el 5 de març a les 9:30 h a les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs. Aquesta cursa està impulsada per les dotze universitats catalanes unides a través de l’Esport Català Universitari, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l'Activitat Física i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.


La 9a edició de la UNIRUN  es va presentar a la Fàbrica Moritz Barcelona el 20 de febrer amb les 5000 inscripcions totalment completes amb un 53% d’homes i un 47% de dones inscrits i inscrites, la majoria universitaris! I és que tot i que la cursa està oberta tothom, més del 71% dels inscrits tenen menys de 24 anys. 


Durant l’acte, el Vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida i coordinador i organitzador de l’ECU 2023, Joan Josep Busqueta, va instar als presents a assistir al Parc del Fòrum, espai que acollirà la UNIRUN, el pròxim 5 de març. 


El Sr. Oriol Marcé, Subdirector General d'Activitats Esportives i Infraestructures de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física va destacar la implicació de les 12 universitats catalanes en la consolidació de la UNIRUN com a cursa d’èxit. 


L’associació d’enguany escollida per destinar l’euro solidari de la UNIRUN ha sigut Banc d’Aliments de Lleida. Durant la cerimònia, Teresa Farré, directora de l’entitat solidària, va presentar els nous projectes que volen impulsar relacionats amb l’esport i la nutrició de les persones vulnerables.


Com cada any des del 2018, Adidas patrocina la cursa i proveeix samarretes a tots els participants. Per concloure, els representants de les dotze universitats van presentar la seva samarreta Adidas, que cada estudiant vestirà amb els colors i logotips de la seva universitat al dors.


Esportistes, ens veiem a la UNIRUN!