Inscripcions obertes pel CCU23 de Golf!

Inscripcions obertes pel CCU23 de Golf!

El dimarts 28 de febrer se celebrarà el Campionat de Catalunya Universitari de golf al Real Club de Golf El Prat.

El Real Club de Golf acollirà el 28 de febrer el CCU de Golf. El torneig es desenvoluparà amb una fórmula de joc de 18 forats Stroke Play Scratch individual que comptarà amb barres de sortida blanques i blaves per la categoria masculina i femenina respectivament.


Podran participar aquells amb llicència de la RFEG en vigor, de categoria absoluta amb limitació de Handicap 30, que siguin membres de la comunitat universitària de les universitats catalanes o centres adscrits.


El campionat de golf concedirà medalles als 3 primers classificats Scratch i als 3 primers classificats Handicap en cada categoria.


La competició també inclourà altres disposicions, com ara el sorteig de 2 green fees per a jugar al Real Club de Golf El Prat entre tots els participants, o la possibilitat per als jugadors de fer una sessió d'entrenament el dia previ al campionat. Aquesta sessió tindrà un cost de 25 € i la reserva de l'hora de sortida es farà presencialment al club el mateix dia.


El Comitè de la Prova estarà format per Beatriz Bernad, Isabel Rivero i Jorge Olmos. Estarà permès l'ús de medidors làser per a mesurar distàncies, però no està permès l'ús de caddies ni de bugies.


Inscripcions


Els jugadors interessats a participar hauran de formalitzar la inscripció a través de la web del Real Club de Golf El Prat entre el 13 i el 25 de febrer. El preu d'inscripció serà de 50 € per a no socis i de 25 € per a socis, i haurà de ser abonat el mateix dia de la competició al Real Club de Golf El Prat.


Per a més informació, consulteu el reglament de la prova.