Els esportistes universitaris aconsegueixen uns grans resultats en la Zurich Marató Barcelona 2023!

Els esportistes universitaris aconsegueixen uns grans resultats en la Zurich Marató Barcelona 2023!

La UdG, en categoria femenina, i la UB, en categoria masculina, les primeres classificades!

La Zurich Marató Barcelona 2023 consolida la seva posició com a esdeveniment esportiu d'elit amb la participació de més de 15.000 corredors de tot el món. Aquesta 44a edició de la marató, celebrada el passat 19 de març, ha suposat un gran èxit per a la ciutat i per a tots els participants.

L’esport universitari també hi va participar! Tretze estudiants de diverses universitats catalanes van córrer la Zurich Marató. La prova ha estat una gran oportunitat per a aquests joves corredors per demostrar el seu potencial i la seva passió per l'esport.

En la categoria femenina, les estudiants de la UdG, Clàudia López de Letona i Laia López de Letona, van ser les grans protagonistes, aconseguint la primera posició amb un temps de 3:48 h. En tercera posició es va situar Beatriz Goena Vives, de la UPF, amb un temps de 3:57 h.

En la categoria masculina, l'estudiant de la UB, Albert Mir Estany, va ser el guanyador indiscutible de la prova, amb un temps de 2:49 h. En segona posició es va situar Clément Bodennec, de la UIC, amb un temps de 2:57 h, i en tercera posició, Enric Joan Tejedor Senosiain, de la UPC, amb un temps de 2:58 h.

La participació universitària en aquesta marató ha demostrat un cop més la passió per l'esport que hi ha en aquest àmbit a Catalunya. A més, ha estat una gran oportunitat per als estudiants de viure una experiència única i descobrir una de les ciutats més boniques del món, mentre competeixen amb corredors d’arreu en aquesta prova d'elit.