Balaguer baixa el teló dels Campionats de Catalunya Universitaris 2023 per equips

Balaguer baixa el teló dels Campionats de Catalunya Universitaris 2023 per equips

Els Campionats de Catalunya Universitaris van celebrar la fase final el passat 21 i 22 de març.

Durant dos dies, Balaguer va ser l’epicentre de l’esport universitari, acollint la Fase Final dels CCU 2023. La Vila Esportiva de Balaguer, es va omplir de grans esportistes de les diferents universitats catalanes, disposats a donar-ho tot en aquesta última jornada per tal de poder obtenir un bitllet pels Campionats d’Espanya Universitaris. 

En la fase final, vam poder gaudir de les semifinals i finals tant en categoria femenina com masculina, del bàsquet, el futbol 11, el futbol sala, l'handbol i el voleibol. Els i les esportistes van demostrar una gran determinació a l’hora de defensar els colors de les seves universitats.

El pòdium dels CCU 2023 per equips va ser el següent:

  • Bàsquet: UdG, URV, UB en categoria masculina i UB, UAB i UdG i en categoria femenina. 
  • Futbol: UdL, UdG i UVic en categoria masculina i UB, UAB i URV en categoria femenina.
  • Futbol sala: UB, UPC i URL en categoria masculina i UAB, UPF i UVic en categoria femenina.
  • Handbol: UAB, UdG i UPC en categoria masculina i UdL, UB i UAB en categoria femenina. 
  • Vòlei: URV, UPC i UAB en categoria masculina i UAB, UPC i UdL en categoria femenina.

La UB es manté líder en el medaller universitari, sent la universitat que més cops ha pujat al podi, on ho ha fet fins en set ocasions, tres com a primera classificada. De prop la segueix la UAB, que ha fet pòdium sis vegades, tres com a primera classificada. La UdL s’ha emportat dues primeres posicions i la URV i la UdG una. La UPC ha pujat al podi fins a quatre vegades i la UPF, la URL i la UVic, dues vegades cadascuna. 

Posem punt final als Campionats de Catalunya Universitaris 2023 amb molt bones sensacions. L’ambient dels campionats sempre és ideal i la dedicació i professionalitat dels nostres esportistes impecable. Ara posem el punt de mira als CEU, des de l’ECU desitgem el millor pels representants de les universitats catalanes, estem amb vosaltres, posem rumb als campionats d’Espanya!