Exhibició d'una Universitat de Barcelona que es fa amb el doblet després de guanyar també en nois

Exhibició d'una Universitat de Barcelona que es fa amb el doblet després de guanyar també en nois

Punt i final al bàsquet en el pavelló Pavelló Castell d'en Plans de Vic amb el duel masculí entre la Universitat de Barcelona i la Politècnica de Madrid.

Un esdeveniment espectacular, que ha acollit a les dues millors universitats de les seus de Madrid i Catalunya en aquesta primera edició de la Copa Universitària. I en tots dos casos, ha guanyat la Universitat de Barcelona.

Després del triomf en noies, els nois també han vençut. Ho han fet per 102-91 amb una gran segona part. Gràcies a un parcial espectacular d'inici després del descans (18-5, +11 total en aquest tercer període) han marxat d'un rival que va demostrar tot el poder anotador que tenia en la primera meitat. En concret, amb un pletòric Sergio Gutiérrez, que ha estat nomenat MVP del torneig després d'acabar amb 32 punts (i 17 en aquests primers 10 minuts), la qual cosa va fer que el seu equip arribés a manar fins per 9 punts de diferència. 

Però la Universitat de Barcelona, amb el talent dels seus jugadors, i un ritme i intensitat descomunals, ha posat contra les cordes als de la capital. En aquest moment, l'energia dels nois entrenats per Aitor Piedra s'ha imposat, sumant molt en defensa en la segona meitat, i rebent únicament 35 punts. Tot amb un Marc Talaverón que va acabar amb 22 punts (9/12 en tirs de 2), units als 26 tants que va signar en les semifinals. D'aquesta manera, la Universitat de Barcelona s'emporta el doblet en primera Fase Final Copa Universitària.

Enhorabona a tots per la participació!