Anna Dueñas en femení i Eloy Gallardo en masculí, campions del Circuit Unitennis 2023

Anna Dueñas en femení i Eloy Gallardo en masculí, campions del Circuit Unitennis 2023

El Campionat de Catalunya Universitari posa de manifest el talent esportiu dels estudiants catalans!

El passat 29 d'abril, el Real Club de Polo de Barcelona va acollir l'última prova del Circuit Unitennis 2023, una competició universitària que va néixer per iniciativa de l’Esport Català Universitari (ECU) i la Federació Catalana de Tennis, amb el suport dels clubs de tennis de Catalunya, ha arribat al seu final amb una gran expectació.

En la categoria femenina, Anna Dueñas de la UIC es va proclamar campiona del circuit, seguida de Carla Alonso de la UB i Patrícia Martí de la UIC en segona i tercera posició respectivament.

En la categoria masculina, Eloy Gallardo de la UVIC es va convertir en el guanyador indiscutible del circuit. Axel Herberg de la UAB va quedar en segona posició i Guillem Martín de la UVIC va completar el podi en tercera posició.

En total, van ser 58 nois i 11 noies els que van participar en aquesta edició del Circuit Unitennis, i tots ells van demostrar un gran nivell de joc i competitivitat.

Ara, els guanyadors del circuit tindran l'oportunitat de recollir els seus premis en el pròxim acte de clausura dels CCU23. Una competició que ha estat tot un èxit i que ha demostrat el gran talent esportiu dels estudiants universitaris de Catalunya!

Esperem que hàgiu gaudit del Circuit Unitennis 2023, fins a l’any vinent!