Obertes les inscripcions al darrer CCU23 del curs!

Obertes les inscripcions al darrer CCU23 del curs!

Sant Hilari Sacalm acollirà la competició universitària de ciclisme de muntanya d’enguany.

El pròxim dissabte 3 de juny se celebrarà el Campionat de Catalunya Universitari Open Girona de BTT a Sant Hilari Sacalm, Girona. Aquesta competició de ciclisme de muntanya, en la modalitat de Raid XCO, serà organitzada pel Servei d’Esports de la UdG, la Federació Catalana de Ciclisme i el Sacalm-Express Club Ciclista.

Els participants admesos en aquest campionat inclouen alumnes matriculats durant el curs 2022-2023, membres del professorat i equips de gestió de qualsevol universitat catalana o centre adscrit. 

El Campionat Universitari de Catalunya Open Girona de BTT premiarà els tres primers classificats masculins i femenins amb medalles, i el primer classificat masculí i femení rebrà el mallot de guanyador. El lliurament de medalles tindrà lloc a les 19:30 hores.

Inscripcions

Aquells interessats en optar a la classificació universitària hauran de formalitzar la seva inscripció a la pàgina web oficial de la cursa, especificant la categoria Elit masculina o femenina, i comunicar-ho al servei d'esports de la seva universitat.

Els participants universitaris hauran de seleccionar l'opció "Corredor universitari" i indicar la seva universitat. Aquells que no estiguin federats hauran de pagar una assegurança de dia de 3 €.

El preu d'inscripció és de 17 euros i es podrà formalitzar en línia fins al dimarts 30 de maig de 2023 a les 24 hores. En cas de no disposar de xip, la Federació Catalana de Ciclisme en facilitarà un per a la cursa.

Per a més informació sobre aquesta competició, podeu visitar aquest enllaç