La Cursa Popular de Nou Barris tanca la Lliga Universitària de Curses Populars 2023!

La Cursa Popular de Nou Barris tanca la Lliga Universitària de Curses Populars 2023!

La UPC i la UB encapçalen el podi de la temporada de curses d’enguany.

El passat 14 de maig, els carrers de Nou Barris es van omplir de runners en una jornada plena d'alegria i esportivitat. La Cursa Popular de Nou Barris va ser l'última prova d'aquesta emocionant temporada de la Lliga Universitària de Curses Populars.

Per als interessats, les classificacions finals de la Cursa de Nou Barris estan disponibles al lloc web de la Lliga a Championchip, on podràs descobrir els corredors que van fer podi en aquesta última cursa.

És un plaer anunciar els guanyadors absoluts de la Lliga Universitària de Curses Populars després de sis curses plenes de competitivitat i esforç. El podi masculí va estar dominat pels corredors de la UPC: 

  1. Vlad Rotari - UPC
  2. Adrià Rocamora - UPC
  3. Josep Maria Prunés - UPC

En la categoria femenina, les guanyadores van ser:

  1. Berta Gracia - UB
  2. Irene Perales - UVic-UCC
  3. Marta Sarrasí - UB

Volem felicitar tots els participants i agrair-los per l'entusiasme i l'esportivitat que han mostrat al llarg d'aquesta temporada de curses. Cada carrera ha estat una oportunitat per gaudir de l'esport i compartir moments únics amb altres corredors.

Els premis als guanyadors de la Lliga Universitària de Curses Populars seran lliurats en l'acte de cloenda dels CCU que tindrà lloc a Lleida. Serà una ocasió especial per celebrar els èxits de tots els participants i recordar els moments memorables d'aquesta emocionant temporada.

Esperem veure-us a les properes curses de la Lliga Universitària!