La Vueling Cursa de Bombers s’uneix a la lliga universitària de curses populars

La Vueling Cursa de Bombers s’uneix a la lliga universitària de curses populars

La cursa de 10K més ràpida de Barcelona serà puntuable a la lliga universitària de cinc curses populars

La Cursa de bombers s'uneixen a la lliga universitària de curses populars 2023, juntament amb curses de 5 i 10 K de la ciutat de Barcelona.

L’alumnat runner de les 12 universitats catalanes que participen en la ja coneguda Unirun, poden inscriure’s a la 24a edició de la Vueling Cursa de Bombers que se celebra enguany el 22 d’octubre.

Per inscriure’s com a universitari pots fer-ho des d'aquí i perquè la cursa sigui puntuable hauràs de marcar “sí” a la pregunta i seleccionar la universitat al qual pertanys.

En aquesta 24a edició la cursa no només estrena la inclusió a la lliga universitària sinó també presenta un nou recorregut, més ràpid, amb un revolt menys i 200 m menys de pendent.

Aquesta nova ruta dels bombers farà que s’alleugereixi i continuï sent la 10 K més ràpida de la ciutat de Barcelona, perfecte per gaudir d’una diada de running increïble, amenitzada amb música i el cos de bombers/es de la ciutat.

Per a més informació, consulta el reglament. No t’ho pensis més i comença la lliga universitària amb bon peu corrent la Vueling Cursa de Bombers el pròxim 22 d’octubre!