Prepareu-vos pel 22 de febrer, arriba el CCU23 de Pàdel!

Prepareu-vos pel 22 de febrer, arriba el CCU23 de Pàdel!

Ja us podeu inscriure al Campionat de Catalunya Universitari de Pàdel que se celebrarà el 22 de febrer.

La Federació Catalana de Pàdel i l'Esport Català Universitari organitzen una competició de pàdel pels alumnes de les 12 universitats catalanes o centres adscrits matriculats el curs 2022/2023, professorat i PAS. La competició, amb categories masculina i femenina, tindrà lloc el dimecres 22 de febrer de 2023 al WAPS (C/ Xaloc, 9 Pol. Ind. Les Comes 25123 - Torrefarrera, Lleida).

El dia de la competició l'acreditació s'efectuarà amb el DNI o document amb fotografia, 30 minuts abans del primer partit de cada parella. El sistema de competició serà publicat dos dies abans del 22 de febrer i els partits es disputaran a 3 sets amb tiebreak en tots ells, fent servir el mètode de tanteig "sense avantatge" o punt d'or. També es disputarà una prova de consolació. L'arbitratge serà a càrrec dels mateixos participants.

Inscripcions

Per participar, els alumnes hauran de fer la inscripció al Servei de l'Esport de la seva universitat abans del 17 de febrer a les 12 h. El preu de la inscripció és de 20 € per parella. 

Per a més informació, consulteu el reglament de la prova.

No t’ho pots perdre!