No ho deixis córrer, inscriu-te a la Cursa de Muntanya Montescatano que se celebrarà el 30 d’abril!

No ho deixis córrer, inscriu-te a la Cursa de Muntanya Montescatano que se celebrarà el 30 d’abril!

El meravellós Parc de la Serralada de Marina acollirà el Campionat Català Universitari de Cursa de Muntanya 2023.

El pròxim 30 d'abril tindrà lloc la Cursa de Muntanya Montescatano a Montcada i Reixac, organitzada per la Joventut Atlètica Montcada i l'Ajuntament de Montcada i Reixac, amb la coordinació universitària del Servei d’Esports de la Universitat Pompeu Fabra. La prova es disputa al Parc de la Serralada de Marina, un espai natural protegit, però sensible, on gaudireu de l'entorn, i que cal respectar.

La cursa constarà de dues distàncies: la cursa clàssica, amb una longitud de 14,7 km i un desnivell positiu de 750 m, i la cursa llarga, amb una longitud de 21,7 km i un desnivell positiu de 1200 m. El punt de sortida i arribada serà a la Plaça de l'Església (Carrer Major) a les 9 del matí.

La cursa està oberta a tots els membres de les comunitats universitàries catalanes i centres adscrits, inclosos estudiants matriculats al curs 2022-23, PAS i PDI.  Després de la cursa, es procedirà al lliurament de medalles als tres primers classificats universitaris de cada distància, en les categories masculina i femenina. 

Inscripcions


Per a optar a la classificació universitària, els participants han de formalitzar dues inscripcions, una al web de la cursa Montescatano i l’altra al servei d'esports de la seva universitat. Les inscripcions es podran realitzar fins al diumenge anterior a la cursa (23 d'abril). Per a més informació consulta la pàgina web o el reglament de la prova! 

Serà un gran encert per als estudiants universitaris que busquen una oportunitat per competir en l’entorn natural i representar les seves universitats, anima’t!